چگونه دایرکت خود را در اینستاگرام ببندیم؟


دایرکت اینستاگرام امکانی است که کاربران در آن می توانند به شما پیام خصوصی ارسال کنند. در صورتیکه صفحه اینستاگرام شما یک صفحه عمومی باشد همه افراد می توانند با مراجعه به بخش دایرکت صفحه شخصی شما برایتان پیام ارسال کنند. همچنین در صورتیکه صفحه شما در اینستاگرام خصوصی باشد و کسی دایرکتی را برایتان ارسال کند این پیام به صورت یک درخواست دایرکت جدید برایتان ارسال می شود. بسیاری اوقات تمایل ندارید فعالیتی در بخش دایرکت انجام دهید و می خواهید امکان ارسال دایرکت توسط دیگران را قفل کنید. در این مطلب به چگونگی انجام این کار میپردازیم.
بستن دایرکت اینستاگرام به منزله عدم دریافت پیام دایرکت در Instagram می باشد اما بستگی دارد که منظور شما از این امر بستن دایرکت برای همه افراد باشد یا بستن دایرکت برای یک عده خاص. در صورتیکه افراد بخصوصی برایتان اسباب مزاحمت شده اند و نمی خواهید پیام دایرکتی از آن ها دریافت کنید کافیست صفحه خود را خصوصی کنید. در این حالت تنها کسانی قادر به ارسال دایرکت هستند که در لیست دوستان شما قرار داشته باشند.


در صورتیکه صفحه شما Private یا همان خصوصی باشد پیام های دایرکت فرستاده شده از طرف افرادی که در لیست فالورهای شما نیستند در قالب یک درخواست به شما ارسال می شود. شما با مراجعه به بخش دایرکت اینستاگرامتان می توانید لیستی از درخواست های دایرکت را ببینید. در صورتیکه فردی در لیست فالور یا فالوینگ شما نباشد اما بخواهد به شما دایرکت ندهد پیام وی در قالب درخواست برای شما ارسال می شود و شما می توانید این پیام را با فشردن دکمه Allow قبول کرده یا با فشردن Decline رد کنید.

 

صفحه چت اینستاگرام

 

در صورتیکه تنها یک بار درخواست دایرکت کسی را قبول کنید پس از آن آیدی مورد نظر هر زمان که بخواهد می تواند به شما پیام ارسال کند و تنها راه خلاص شدن از این مسئله بلاک کردن شخص مورد نظر می باشد. قابل ذکر است که هر کسی توسط شما بلاک شود دیگر نمی تواند هیچ ارتباطی با شما داشته باشد، برای مثال نمی تواند استوری اینستاگرام یا پست های شما را ببیند. حتی فرد بلاک شده قادر به یافتن آیدی شما در اینستاگرام نیز نخواهد شد.

شما نمی توانید قابلیت دایرکت اینستاگرام را به طور کلی خاموش کنید و در هر کمترین حالت فالور و فالوینگ هایتان می توانند به شما دایرکت دهند اما یک راهکار بسیار خوب برای کسانی که نمی خواهند پیام افراد غریبه را در هیچ صورتی حتی در قالب درخواست هم ببینند وجود دارد. در این روش می توانید اعلان مربوط به دایرکت خود را خاموش کنید. در اینصورت Request های دیگران دیگر برایتان قابل نمایش نخواهد بود و به اصطلاح موفق به قفل دایرکت اینستاگرام شده اید.


مراحل بستن دایرکت اینستاگرام


برای بستن کامل دایرکت اینستاگرام و عدم دریافت درخواست پیام از طرف دیگران باید طبق مراحل زیر پیش بروید:
• وارد اینستاگرام شوید.
• به صفحه پروفایل خود مراجعه کرده و با فشردن علامت سه نقطه بالای صفحه وارد تنظیمات اینستاگرام شوید.
• در صفحه تنظیمات به پایین اسکرول کنید تا به بخش تنظیمات Notifications برسید.
• در بخش Notifications گزینه Push Notifications را انتخاب کنید.
• در تنظیمات Push Notifications به پایین اسکرول کنید تا گزینه Instagram Direct Requests را پیدا کنید.
• گزینه Instagram Direct Requests را از From Everyone به Off تغییر دهید.
• در صورتیکه گزینه بعدی یعنی Instagram Direct در حالت From Everyone قرار دارد آن را به حالت Off تغییر دهید.

مراحل بستن دایرکت اینستاگرام

مطالب مرتبط